Kolumne

Matura brez mature. Ker nikol nisem jebala sistema.

26.8.2019 / 06:05 Komentiraj
Če me kdo vpraša, če mam kej narejenga, ne vem, kje bi začela, pa rajš rečem, da nč. Sej je v skrajni fazi vse skup nč.

Zdej, ko se bo začela šola, vedno pomislim na svoje šolske podvige. Ker ko me kdo vpraša, če mam kej narejenga, kr ne vem, kje bi začela, pa rajš rečem, da nč. Sej je v končni fazi vse skup nč. Ker ni, da bi začela naštevat ne vem kakšne fakse, ampak ne vem pri kermu failu začet. Pač, črna ovca familije.

Osem let sem bla pridna, pol sem se pa odločila, da ne bom več. Se spomnim, kako mi je fotr sikal: “Če bi bla z naše šole, bi še razumel, tko pa ne vem, zakaj vsakič na roditeljskem poslušam, ‘pa tko pametna je, a ni škoda’.”

Njegova šola pomeni Janez Levec. Ne da je on hodil, učil je celo življenje tam.

Ker jaz nikol nisem jebala sistema. Da bo men kdo govoril kaj bom delala, ob keri uri morm kje bit pa še kaj in kako dajat v svoje takrat še sveže možgane. Upor od nekdaj. Kar mi je prineslo same probleme v življenju. Sam jebat ga, ne morem iz svoje volčje kože.

Internat

Sicer sem enkrat o temu že pisala,

“Da bo men kdo govoril kaj bom delala, ob keri uri morm kje bit pa še kaj in kako dajat v svoje takrat še sveže možgane? Upor od nekdaj. Kar mi je prineslo same probleme v življenju. Sam jebat ga, ne morem iz svoje volčje kože.”
NAROČI SE PRIJAVI SE

Berite nas že za 1,99€. Podprite Fokuspokus z dnevno, mesečno ali letno naročnino. NAROČI SE